Welkom bij popkoor O Jee

Klik hier om de ondertitel te bewerken

In verband met een evenwichtige samenstelling van ons koor zoeken wij enthousiaste zangers en zangeressen in de leeftijd van 30-55 jaar. 


Lijkt het je leuk om bij O Jee te zingen, maar wil je eerst even de kat uit de boom kijken? Dat kan!

Je krijgt de mogelijkheid om 3 x kosteloos een repetitie bij te wonen om de sfeer en werkwijze van het koor te ervaren.


N.B.:

Tijdens je eerste kennismakingsbezoek word je opgevangen door één van de bestuursleden. Zij of hij geeft je algemene informatie over het koor, begeleidt je deze eerste avond en gaat na of er in principe plaats voor jou is binnen het koor. Als dit niet zo is, is het namelijk van beide kanten zonde van de tijd om energie in de oriëntatieperiode te gaan stoppen. 


Nadat we vastgesteld hebben dat er in principe plaats voor jou is binnen het koor, kun je nog twee keer komen kennismaken. Aan het einde van de eerste avond vragen we je om je e-mailadres en telefoonnummer, zodat we elkaar tijdens de oriëntatieperiode kunnen bereiken. 


Tijdens de derde kennismakingsrepetitie doe je bij de dirigent een stemtest. Met de stemtest wordt bepaald of je stem goed genoeg is om in ons koor te zingen en zo ja, in welke stemgroep. Als je de stemtest met goed gevolg aflegt kun je aspirant lid worden.

Niet alleen de zang is belangrijk bij O Jee. Wij besteden ook veel aandacht aan de choreografie om van een optreden een succes te maken.

Een positieve instelling, een gezellig humeur, humor, bij voorkeur enige zangervaring (niet vereist) en bereidheid om ook thuis te studeren, zijn DE ingrediënten voor gezellig en ontspannen zingen bij O Jee.


De contributie van O Jee bedraagt € 18,50 per maand, 12 maanden per jaar. Het inschrijfgeld is éénmalig € 15,00